Псај исвиркан во Италија

80 000 навивачи на Рома и Лацио го исвиркаа Псај кој настапи пред натпреварот на стадионот!

Ова за него е ново - да биде исвиркан од сите во публиката!

Причината, според многумина, е што Италија на Светското првенство во 2002 беше победена од Јужна Кореа и испадна од натпреварувањето.

Погледнете како изгледаше настапот на Псај!

притисни ентер