Фото: Ѕвездите некогаш и сега!

Дека и најголемите ѕвезди порано или подоцна „паѓаат“ докажуваат фотографиите на eudoras.wordpress.com.

Погледнете ги фотографиите и уверете се дека и животот на славните може да биде тежок и да остави големи траги на нивните лица. 
притисни ентер