Холивудски ѕвезди против реално шоу во нивното маало!

Елитната калифорниска населба Калабасас се дигна на нозе, откако еден познат режисер одлучи токму во нивниот кварт да снима реално шоу.Во овој калифорниски кварт живеат тинејџерската ѕвезда Џастин Бибер, семејството Џексон  и  семејството Кардашјиан. Сите тиа заедно со останатите нивни комшии од оваа елитна населба се против идејата на познатиот продуцент.

Иако во оваа населба се снимаа многу реални шоуа , во нив секогаш се снимаше живото на само едно семејство ,но сега идејата на режисерот е поинаква и токму поради тоа предизвикува револт.
Имено , сега идејата на режисерот е да се снима реално шоу за живото на богатите и славните луѓе од овој кварт, односно да се прикажат сите жители на Калабасас и како они навистина живеат , без посебни шминкери, сценарија и се останато.
Откако жителите на елитната населба го дознаа сценариото веднаш се побунија и дури успаа да напишат нов правилник во кој пишува дека на улиците на смее да се снима без дозвола на мнозинството од жители на Калабасас.
притисни ентер