Порно баба: Јапонка со секс до четири милиони долари

Суд во Јапонија и наложил на жена на возраст од 77 години, која од две години постар маж добила четири милиони долари за сексуални услуги, да ги врати парите.

Како што пренесе AFP, Јапонката во текот на седум години ги земала парите од човекот и ги користела за купување на луксузни автомобили и недвижнини.

Возрасната двојка почнала да се гледа во 2.000 година, кога таа почнала да му бара пари со објаснување дека мора да исплати друг маж за кој, во спротивно, би морала да се омажи. Во убедувањето, се користела и со стриптиз и покани на заедничко туширање.

Измамениот маж, поради тоа, морал да си го продаде имотот и да се задолжи.   
притисни ентер