Ховит ги поздрави успешно завршените избори во Македонија

Известувачот за Македонија во Европскиот парламент(ЕП), Ричард Ховит на својот „Твитер" профил ги поздрави успешно завршените локални избори во 2013 та година во Република Македонија.

„ЕП ќе ги разгледа пријавените нерегуларности, но го поздравува фактот што не се забележани поголеми инциденти", напиша Ховит на својот „Твитер" профил.
притисни ентер