Величествениот се враќа! Време е за „Тишина“!

Од сега, се прифаќа она што води до врвот!

Пријатели, блиски како браќа. Деца се и прават детски грешки. Но по онаа најважната, ништо повеќе нема да биде исто. Договорот вели – ќе молчиме! Пред нив стои казна ако се откажат од тишината. Дваесет години подоцна, уште молк. Но доаѓа време за наплатување на долговите! Време за одмазда! Од понеделник на Канал 5, време е за тишина!

А од понеделник повторно гласен ќе биде Величествениот. Повторно на Канал 5, омилениот Султан Сулејман. Се враќа во нова сезона и стои пред големи промени. Треба скапо да ја плати љубовта кон неговата нескротливата Хурем. Од сега,  се прифаќа се она што води врвот! Време е за откривање на новите тајни на харемот и новите игри на  недопирливата Хурем!
притисни ентер