Видео: Куче булдог „пее“ додека го слуша Павароти

Операта можеби не е за секое уво ,но булдогот Фред е нејзиниот најголем фан меѓу животните.Фред делува многу внесен  во својот перформанс крај прозорот од неговиот дом,  кога слушајќи го неповторливиот Павароти  „пее“ со него .
Додека на ТВ екранот пее легендарниот Лучано Павароти гордиот булдог гледа низ прозорецот и пее со него.

Погледнете како булдогот Фред ужива во музиката на Павароти.

притисни ентер