Видео: Смотан крадец избркан од аларм!

Ова е најсмешниот обид за кражба. Крадецот, како што не претпоставил дека постои аларм, сигурно не знаел дека продавницата има камера која ќе го сними неговиот несреќен обид за кражба.

Тој доаѓа пред продавницата, се враќа, става маска, го крши стаклото на продавницата и - бега како изгорен кога го слушнал звукот на алармот. Погледнете!


притисни ентер