Видео: Со булдожер го згази мерцедесот на шефот!

Налутен од шефот го запалил багерот и му го смачкал скапоцениот автомобил.

Ова се случило во Германија. Во видеото  поставено на Ју Тјуб нема објаснување зошто работникот решил вака да му се одмазди на шефот, и дали по тоа шефот се одмаздувал.

притисни ентер