Видео:Автомобилот го спаси од бесната девојка!

Не се знае што и згрешил но таа е многу лута!

Девојката, бесна на своето момче, во бикини на паркинг прави се да влезе во автомобилот но не успева.

Со штиклите удира по неговиот Форд Фисо, а неговата индиферентност уште повеќе ја разбеснува.

притисни ентер