Видео: Другарите се помочаа врз ограда под електричен напон

Двајцата мажи очигледно веќе не можеа да се воздржат, а ниту да најдат посоодветно место за олеснување.

Маката ги натера на нешто што апсолутно е недозволиво и се случи очекуваното. Погледнете!

   
притисни ентер