Џеј Зи вработи виткач на цигари

Професионален виткач на цигари кој ќе се грижи за тутунот и ќе прави цигари за Џеј Зи и неговите соработници на турнеите.

Раперот го запознал професионалниот виткаќ на тутун на забава и со него долго разговарал за видовите тутун и начинот како се прават цигарите. Го поканил да оди со него на турнеја - вели извор за Сан.

Џеј Зи заедно со Џастин Тимберлејк летово тргнува на турнејата Legends of the Summer, а експертот за тутун нему, на музичарите и на неговите гости ќе биде задолжен да им витка цигари.

Раперот, инаку, е познат по големите количества тутун и виски со кои ги зачинува турнеите.
притисни ентер