Хефнер ги наброи: Спиев со 1 000 жени но оваа е најдобра!

На 87 години Хефнер призна колку од зајачиците на Плејбој поминале низ неговиот кревет.

Но, најдоброто, вели, го сочувал за крај!

- Се чувствувам среќен што ја најдов во овој дел од животот. Сум спиел со 1 000 жени но таа е посебна. Го сочував најдоброто за крај! - изјави Хефнер за својата млада и згодна сопруга Кристал.

Му бегаше пред олтар, го оставаше, се шегуваше со неговата сексуална моќ, но тој се и прости. Поминува првата година од нивниот брак!
притисни ентер