Се продава храмот на Аполон во Атина

Грчката агенција за приватизација објави дека археолошкиот споменик е на продажба но не наведе почетна цена.

Храмот на Аполон може да дојде во приватни раце.

Грчката Агенција за приватизација го стави ова непроценливо археолошко богатство на продажба без да наведе почетна цена.

Размерите на должничката криза отидоа до таму што државата презема и вакви чекори -пишува РТЛ.хр.
притисни ентер