Еве го новиот Galaxy S4

Самсунг го претстави новиот Galaxy S4, повторно предизвикувајќи го iPhone!

Galaxy S4 пак ќе го предизвика iPhone. Новиот  смартфон има интересни софтверски функции кои се очекува да го „нападнат“  Епл и да му земат уште еден дел од купувачите. Колакв дел - ќе се види по пуштањето на Galaxy S4 на пазарот на крајот на април.

Samsung до јануари продаде 40 милиони апарати Galaxy S3. Вкупно од серијата S се продадени 100 милиони. Со тоа Самсунг стана производител на смартфони број еден во светот - секој трет продаден смартфон на светот е на Самсунг, а секој петти на Епл.
притисни ентер