Морбидна метода: Ким ја вбризгува сопствената крв во лицето за убавина

Што ли се нема да направи Ким Кардашијан да ја задржи убавината која и носи непроценливо богатство.

Ким не можеше да седи мирна откако лекарите и забранија движење поради бременоста, па изнајде нов начин за подмладување. Ја вбризгува соствената крв во лицето за вечна младост, а методата е наречена Вампирски филтер.

Прво и извадиле крв, ја одвоиле плазмата од крвните клетки а потоа со тенки игли ја вбризгале крвта во лицето на Ким.

Таа веднаш се пофалила со слика на Твитер.

Не дека не е болно, што се гледа од нејзиниот израз, но таа се ќе направи за убавина.


притисни ентер