Крис Браун на Ријана: Твојата п... е моја!

Крис Браун поделил лекции како треба со жените!

Тој во четвртокот во клуб во Холивуд го зел микрофонот од Ди - џејот и почнал да дели лекции како треба да се постапува со жените.

- Мора да и кажете една работа!  Не ме терај да повторувам, твојата п... е моја и не смееш да ја даваш!

Така Крис обележа територија кај девојакта која еднаш му прости насилство, па може ќе ги прости и овие простотилаци.

Порталот ТМЗ кој ја објави веста за „предавањето“ на Крис, го потсетува на уште една лекција како треба со жените - НЕ ГИ ТЕПАЈ!
притисни ентер