Не сакате да се закачите со Чак Норис - денеска слави роденден!

Универзален факт - со Чак Норис не сакате да се закачите!

Многу акциони херои поминале на ТВ екраните но никој како Чак Норис - човек од малку зборови а многу тупаници, не направил таков култ околу себе.

Чак Норис е непобедив и може се што никој друг не може. Универзална вистина - со Чак Норис не сакате да с езакачите! Пишуваат американските медиуми во веста за роденденот на единствениот Чак Норис кој наполни респектабилни 73 години денеска.

Тој без ни малку напор остава минатото да создава свој живот, да гради легенда од акциониот херој и приказната зa него дa продолжи.


Погледнете во видеото, како Чак Норис ги чита „фактите за себе“!


притисни ентер