Го сокрила пиштолот во својата внатрешност - никогаш нема да погодите каде!

Верувале или не, 28 годишнатата Кристи, осомничена за поседување на дрога сокрила пиштол во својата вагина!

- Многу опасно место за криење на пиштол, ако испукал, куршумот можел да отиде само на едно место - вели претставник на полицијата.

Полицајците се посомневале зошто Кристи Дон Дејвис постојано инсистирала да оди во тоалет. Набргу откриле зошто - при претресот забележале дека дршка од пиштол ѕирка од нејзината вагина!

Кај Кристи пронашле и неколку кесички на дрога. Таа пред претресот енергично негирала дека поседува дрога, уште помалку оружје!притисни ентер