Опасност од срцев удар: Со танга во теретана!

Мажите мирно си вежбаа кога пред нив девојката во танга почна да вози ....( ВИДЕО )

Реакциите се слични - некои престануваа да вежбаат, други забрзуваа, но речиси сите со раширени очи ја бришеа потта од челото!

Девојката во мини уште со влегувањето го сврте нивното внимание, но кога се намести на справата пред нив, подстана и почна да вози.... погледнете го ова смешно видео, момците беа навистина фатени во стапица!


притисни ентер