Видео: Скокнал со чадор од авион, чадорот се распаднал за 10 минути!

Екстремниот спортист Ерик Ронер скокнал од авион со чадор да провери дали чадорот може да го успори падот како во приказната за Мери Попинс.

Но, летот со чадорот пред тој да се распадне траел смао десетина секунди.

Не помогнале многу модификациите и зајакнувањата на чадорот со кој тој скокнал над пустината во Калифорнија.

А кога од чадорот остана само рачката во рацете на Ронер, погледнете што направи тој!

притисни ентер