Рене Зелвегер пијана на доделувањето на Оскар?

Актерката изгледаше навистина пијано на сцената додека со екипата на мјузиклот Чикаго ги прогласуваше добитниците во две категории.

Екипата на мјузиклот Чикаго, Ричард Гир, Рене Зелвегер, Кетрин Зита Џоунс и Квин Латифа имаа задача да ги соопштат наградените за најдобра филмска музика и за најдобра песна од филм.

Но, Рене на сцената изгледаше нестабилно, постојано се клатеше и се смешкаше гледајќи во Ричард Гир. Иако очигледно беше дека таа требаше да го изговори името на победникот, едноставно не беше во состојба по што Квин Латифа ја заврши работата.

Корисниците на Твитер ширум светот максимално го искористија тоа па еден од бројните коментари беше дека „најдобриот момент на вечерта беше пијаната Рене на сцена“. Погледнете како сето тоа изгледаше.
притисни ентер