5 МИНУТИ ФАКТИ вечерва во Вестите во 18 на Канал 5

Како функционира он-лајн образованието две недели од неговото воведување? Со кои предизвици се соочуваат наставниот кадар, учениците и родителите?

Вечерва гледајте  5 минути факти, во Вестите на Канал 5 Телевизија..

притисни ентер