5 минути факти: Како функционира он-лајн образованието две недели од неговото воведување?

И овој понеделник стандардо централниот дневник започна со рубриката „5 минути факти“.

Тимот го истражуваше функционирањето на онлајн наставата во изминатите две недели. „5 миниту факти“ открива кои се недостатоците, но и предностите од ваквата образовна настава.

притисни ентер