„Ивце Пивце и другарите"

Емисија за деца и зрели возрасни: „Ивце Пивце и другарите"

Во време на потполна доминација на возрасните и темите што ги интересираат само возрасните, да им дадеме шанса и на децата.

Да видиме што мислат децата (а не само возрасните) за нивниот живот и секојдневие; за нивната положба и потреби; за екологијата и економијата; за училиштето и учителките; за домашните и петките; за родителските и екурзиите; за ужинките и униформите; за Македонија и светот...

АКО НЕ СТЕ СО НАС – НЕ СТЕ СО СИТЕ!

 Сабота и недела, 9:30, Канал 5 Tелевизија.

притисни ентер