Поради ова за малку ќе завршел 6 месеци во затвор, но на полицајците им станало жал за човекот кој очигледно не разбира како одат работите.

- Таа воопшто не изгледа како што се опишала во огласот. Воопшто не е убава - им се жалел „генијалецот“ на полицајците по телефон!

Дури и кога малку погрубо му рекле да ја зтавори слушалката, тој им се заканил на полицајците дека лично ќе оди во станица да си ги бара правата!?

Датум на објава: петок, 14 јуни 2013 во 12:11
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар