Но, на видеото има уште еден неверојатен податок. Во еден момен кога момчето минува низ вратата годината на снимката се менува неколку пати од 2016 до 2019 и назад. Истотака, кога „духот“ влегува во продавнцата , таму светлата ппчнуваат да се палат и гасат.

Додека „духот“ влегува и излегува низ вратата на само едно метро бедомник мирно си спие без да знае што се случува околу него. 

Датум на објава: понеделник, 16 мај 2016 во 22:19
Крсте Галевски
Обновено во: 09:20

коментари

остави коментар