Од општината информираат дека се работи за штети настанати во периодот од 26 до 28 април годинава.

- Покрај барањето за настаната штета, пријавите треба да бидат дополнети со фотокопија од лична карта, фотокопија од тренсакциска  сметка и имотен лист како  доказ за сопственост на имотот, соопштија од општината.

Пријавувањето на штетите може да се изврши секој работен ден од 8:30 до 16:30 часот започнувајќи од денеска,   заклучно со  наредната среда, во просториите на општински центар за услуги во Општина Кавадарци. /МИА

Датум на објава: среда, 04 мај 2016 во 11:54
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар