Надлежните апелираат што поскоро да се постават хлоринатори со цел да се избегнат посериозни здравствени проблеми.

Повеќе за ова од Ана Милевска Ѓеоргиева. .Датум на објава: среда, 30 март 2016 во 18:44
Ана Милевска Ѓеоргиева
Обновено во: 18:57

коментари

остави коментар