„ Се решивме повторно да ја организираме Lucky days акцијата, со цел да ги пресретнеме зголемените барања на потрошувачите за производи од најновата технологија и за да инспирираме радост помеѓу клиентите, со што овие производи ќе им ги понудиме по најповолни цени и начини за плаќање, со можност за отплата до 48 рати, со Нептун haPPy-кредит. Од понеделник до среда ги покануваме нашите клиенти да ја посетат најблиската Нептун продавница и да ги искористат попустите!“ – изјавија од Нептун.

Нептун Македонија веќе 18 години е присутнa на македонскиот пазар. Располага со широк асортиман на производи од бела техника, апарати за домаќинство, ТВ/Аудио/Видео, компјутери, смартфони, фото апарати и камери, лична нега и убавина, ладење, греење и комуникации. Во моментов, мрежата на Нептун опфаќа 19 продажни места во 17 градови во Македонија.

За повеќе информации, слободно контактирајте нè на:

Тел.: +389 02 2656 737 лок. 193

Е-пошта: marketing@neptun.mk

Датум на објава: понеделник, 21 март 2016 во 11:23
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар