Но,  не станува збор за славните Британци, туку за нивните платени двојници, кои меѓу жителите на хрватската метропола создадоа вистинска гужва.

Kraljica Elizabeta

Двојниците на славните Британци во Загреб пристигнале по повод промоцијата на едно британско пиво во Хрватска.

David i Victoria Beckham

Датум на објава: среда, 05 јуни 2013 во 09:47
Крсте Галевски
Обновено во: 15:45

коментари

остави коментар