Станува збор за лица на возраст од 23 и од 19 години, и двајцата од околината на Гњилане.

Тие, според полицијата, се враќале од боиштата во Сирија.

Таму заминале во јануари 2015 и активно учествувале во борбите како припадници на Исламската држава.

Датум на објава: вторник, 05 јануари 2016 во 14:37
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 15:51

коментари

остави коментар