- За сите корисници на струшкиот реон кои најчесто се одлучуваат својата обврска кон ЕВН да ја подмират директно во шалтерите или, пак, не се откажуваат од навиката сметките да ги плаќаат директно на шалтер, новиот наплатен пункт има повеќе капацитет, соопшти ЕВН Македонија.

Од ЕВН Македонија потенцираат дека во последните години имаат развиено голем број  услуги како граѓаните на брз и ефикасен начин да ги плаќаат  фактурите за електрична енергија, и тоа во банките и поштите, или преку користење на современите начини на плаќање на сметките на интернет, без туркање на шалтерите.

Датум на објава: вторник, 29 декември 2015 во 16:42
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар