Таа наведе дека попладне ќе го одржи последниот, петти круг од консултациите.

Хрватската претседателка рече дека претставниците на „татковинската коалиција“ и мост ја запознале со фактот „дека заедно располагаат со поддршка на мнозинството, односно конкретно 78 мандати на пратеници во хрватскиот сабор, што и го докажале со нивните потписи“.

Датум на објава: среда, 23 декември 2015 во 11:19
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар