Ја поднел пред повеќе од две недели, за Канал 5 вели нема намера да ја повлече и покрај дадената заклетва на јавниоте обинители на новото специјално јавно обвинителство на Катица Јанева.

Томе Тодоровски иста ваква иницијатива поднесе но по комплетирањето на тимот на Јанева, ја повлече. Според Тодоровски, ваквата негова одлука „е во интерес на граѓаните и во интерес на Република Македонија“.

Датум на објава: сабота, 07 ноември 2015 во 17:30
Весна Велкова Тодоровска
Обновено во: 17:48

коментари

остави коментар