Од тоа имало 116 интервенции на железничката станица во Гевгелија и 49 интервенции на Табановце.

Пет лица биле транспортирани до гевгелиската општа болница.

Црвениот крст  дистрибуирал 240 шишиња вода, 35 пакети со храна, 35 хигиенски пакети за жени, 35 хигиенски пакети за мажи, 45 пакети за прва помош и 40 пелени.

Датум на објава: четврток, 13 август 2015 во 15:14
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар