Од први до петти јули во Сули Ан во Старата скопска чаршија, како дел од Скопско лето, во соработка со Номад Арт,публиката ќе има можност да разгледа посети изгложби и проследи краткомеражни и долгометражни документарни филмови со музичка тематика.

Покрај тоа, фестивал во својата придружна програма, има предвидено и работилници и музички концерти за целодневно културно уживање.
Деталната програма на фестивалот можете да ја погледнете во продолжение. /МИА

Датум на објава: понеделник, 29 јуни 2015 во 11:28
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар