На конференцијата ќе биде презентиран постигнатиот напредок во текот на имплементацијата на Националната стратегија 2009-2012 за правата од интелектуалната сопственост и регионалните трендови и напорите на заедницата за генерално подигнување на свеста за ова важно прашање. 

Датум на објава: четврток, 25 април 2013 во 08:28
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар