Го здогледал еден случаен минувач и ги повикал спасувачките екипи на “Animal Aid Unlimited“ од Удаипур, Раџастан. Тие два дена нежно го масираа кучето, отстранувајќи го катранот, со помош на разни масла. Изјавуваат дека бил тврд како камен. 

Кучето на крајот беше ослободено а на видеото може да се види како весело мафта со опашката.

Датум на објава: среда, 01 октомври 2014 во 22:42
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 20:28

коментари

остави коментар