Во моментов најконкурентниот пакет на пазарот FIX/NET/TV SMART L, за месечна претплата од 1.799 денари во основа нуди три услуги: фиксна телефонија, интернет и телевизија, но корисниците кои ќе го одберат ќе добијат и бесплатен wi-fi рутер, два Boom TV уреда или CAM модул со, цели 12 месеци, бесплатно вклучени ТВ канали: SportKlub 1, SportKlub 2, SportKlub 3,  HBO, HBO Comedy и цели 24 месеци Fox, Fox Movies, Fox Life, Fox Crime , а притоа Samsung LED телевизорот ќе го добијат за 0 денари.


Датум на објава: вторник, 23 септември 2014 во 14:47
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 15:30

коментари

остави коментар