Според Државниот завод за статистика, во домовите за ученици кои посетуваат средни верски училишта се сместени 232 ученици.

Со годишните извештаи на ДЗС се опфатени 38 домови за ученици во основните и во  средните училишта, за ученици во средните верски училишта и студентски домови. 

Датум на објава: среда, 16 јули 2014 во 16:36
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар