Девојчето во саботата е прогласено за мртво откако поради треска и висока температура е примено во болница.

Во целиот случај се вклучи и полицијата и веднаш е покрената истрага.

Голема среќа е што девојчето не е закопано живо, а за тоа најзаслужен е еден сосед кој ја тргнал покривката од нејзиното лице.

Во тој момент видел дека детето се мрда и кренал паника.

Откако таткото ја зел во прегратка и дале малку вода и веднаш ја однеле во болница.

Датум на објава: понеделник, 14 јули 2014 во 17:32
Гоце Герасимовски

коментари

остави коментар