- Никако не пропуштаат да речат - за свои години. Што му недостига на комплиментот - изгледаш добро? Мажите никако не разбираат. Луѓето денеска во своите четириесетти се многу поздрави од нивните врскици пред 30 години, денеска луѓето знаат како да се грижат за себе. Знаеме како да се храниме, да избегнуваме мрсно и шеќер...да пиеме многу вода. Порано тоа не го знаеле и немале ваква технологија за грижа за кожата каква што имаме денеска - вели Анистон.

За свои години!?

Датум на објава: вторник, 25 март 2014 во 13:01
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар