На презентацијата е најавено учество на претставници од Министерството за економија, Државниот пазарен инспекторат, агенциите за храна и ветеринарство и за електронски комуникации, Организацијата на потрошувачите на Македонија, како и претставници од здруженијата и групациите при Стопанската комора на Македонија кои потпишале кодекси на добра пракса. коментари

остави коментар