Во рамките на тој поттик е и видеото кое Жељко го сними со својата ќерка во дует уште пред 5 години, а кое сега се врти по социјалните мрежи и медиумските сајтови, како доказ дека Мина уште тогаш убаво пеела.Откако ги објави своите фотографии на Фејсбук и доби позитивни реакции од целиот регион, 19 годишната Мина се заблагодари на истото место: Им благодарам на сите весници на толку убавите текстови и зборови. Шириме љубов!


Датум на објава: вторник, 11 февруари 2014 во 16:06
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар