– Секогаш е така кога народот има грижи и проблеми, луѓето бараат некој на кој мора да го искажат гневот - изјави Шојбле за радиото Ес Ве Ер 2.

Најсилните економии кои треба најмногу да помогнат, како што објасни тој, најлесно се претвораат во жртва.

– Се обидуваме да се избориме со тоа, да објасниме. Но, не треба да се однесуваме арогантно - изјави тој.

Датум на објава: четврток, 28 март 2013 во 20:25
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 20:27

коментари

остави коментар