Убавата Лима во разговор за бразилските медиуми истакна дека најдобриот светски фудбалер Лео Меси во моментов е вистински пример за добар спортист.

„Имам слабост кон „жешките“ Аргентинци , посебно кон Лионел. Меси е одговорен маж , сериозен и многу морален. Вистински спортски пример за децата“, порача атрактивната Фернанда Лима.

Датум на објава: четврток, 02 јануари 2014 во 11:53
Крсте Галевски
Обновено во: 11:56

коментари

остави коментар