- Не се согласуваме со модерниот концепт што сака да не убеди дека Македонците треба да бидат газди а ние Албанците слуги. Откривме по долги години национален романтизам што го имавме како Албанци дека кај парите е големиот проблем. Се работи за инвестиции за иднината. Буџетот како и многу други работи во оваа држава треба да се носи со етнички консензус инаку нема да успееме ништо друго – изјави Мендух Тачи, претседател на ДПА.

Датум на објава: четврток, 14 ноември 2013 во 13:11
Атанас Соколовски
Обновено во: 13:25

коментари

остави коментар