Повеќето се шокирани, но има и воодушевени од одлуката на уредништвото да покаже се.

- Три пати ура за Финците – гласи еден од коментарите под видеото објавено на YouTube.Датум на објава: сабота, 23 февруари 2013 во 23:45
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар