Тигарот го убил чуварот вчера, откако излегол од својот кафез, кој не бил заклучен и влегол во просторот во кој се наоѓал чуварот.

Иако останатите чувари се обиделе да го одвлечат тигарот во кафезот и да си го спасат колегата, не успеале.

Нападнатиот чувар набрзо починал од рана на вратот.

Посетителите на паркот, биле сведоци на ужасниот настан. /Извор. AFP/

Датум на објава: петок, 20 септември 2013 во 13:25
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 13:41

коментари

остави коментар